Platforma de servicii multimodale de mobilitate FREE NOW oferă curse gratuite tuturor pasagerilor care se vaccinează anti-COVID în luna martie. Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinație sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din orașul lor.

Pentru șoferi, cursele se desfășoară normal, valoarea lor fiind achitată integral. Grupul a lansat această inițiativă în februarie, cu o investiție totală de 1 milion euro, în România și în alte șapte țări din Europa: Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia și Polonia.

Am decis să alocăm fonduri suplimentare pentru a sprijini mai mulți români să călătorească în siguranță atunci când merg să se vaccineze, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager FREE NOW România.

Cum pot primi românii curse gratuite

Pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din orașele în care este disponibilă aplicația FREE NOW primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă.

Pentru a putea călători gratuit, românii trebuie să urmeze câțiva pași:

  • Călătoresc cu FREE NOW către sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din orașul lor
  • Transmit detaliile despre curse, împreună cu dovada vaccinării prin completarea formularului, precizând că solicită rambursarea călătoriei pentru vaccinare
  • FREE NOW returnează contravaloarea curselor plătite cu cardul sau oferă vouchere valorice dacă plata s-a făcut în numerar.

Grupul FREE NOW este o platformă multiserviciu de mobilitate rezultată din joint venture-ul dintre BMW Group și Daimler AG. Pe lângă ride hailing, FREE NOW oferă și servicii de micromobilitate precum e-scutere, e-biciclete, e-vespa, dar și car sharing.

Sursa foto: Maridav / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri