Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în vânzare spre finalul lunii martie noi mașini confiscate. Vehiculele pot fi cumpărate fară licitație, aflându-se în sistem de vânzare directă. Valorificarea bunului se va face în ordinea cronologică a înregistrării cererilor.

Ce mașini au fost scoase la vânzare:

  • Un Volkswagen Passat fabricat în anul 2003 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 2.670 de lei. Modelul cu motor diesel de 1,9 litri este depozitat în Timișoara.
  • O Lada Samara 1500L fabricată în anul 1999 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Iași la prețul de 2.029 de lei. Modelul cu motor pe benzină de 1,4 litri este depozitat în localitatea Huși din Județul Vaslui.
  • Un autoturism Seat fabricat în anul 2001 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Iași la prețul de 950 de lei. Modelul cu motor diesel de 2 litri este depozitat în localitatea Piatra Neamț.
  • Un Volkswagen Passat fabricat în anul 2002 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 3.300 de lei. Modelul cu motor diesel de 1,9 litri este depozitat în Alba Iulia.

Citiți și Fără mașini diesel în oraș: primarul Brașovului a lansat o consultare publică

  • Un Volkswagen Passat fabricat în anul 2000 a fost scos la vânzare directă de către ANAF București la prețul de 1.500 de lei. Modelul are un motor de 2,5 litri.
  • Un BMW 520D fabricat în anul 2000 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 4.100 de lei. Modelul cu motor diesel de 2 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.
  • Un BMW X5 fabricat în anul 2002 a fost scos la vânzare directă de către ANAF București la prețul de 12.750 de lei. Modelul are un pe benzină de 4,6 litri.
  • O autoutilitară Volkswagen LT35 fabricată în anul 2002 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 7.140 de lei. Modelul cu motor diesel de 2,5 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.

Citiți și Prima de casare acordată în Programul "Rabla Clasic" a crescut la 7.500 de lei

Șase autoutilitare au fost puse în vânzare de către ANAF

  • O autoutilitară Volkswagen Transporter 7DB fabricată în anul 1998 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 4.460 de lei. Modelul cu motor diesel de 2,5 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.
  • O autoutilitară Citroen 231 Jumper fabricată în anul 1996 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 1.810 de lei. Modelul este depozitat în localitatea Alba Iulia.
  • O autoutilitară Fiat Doblo fabricată în anul 2000 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 3.100 de lei. Modelul cu motor diesel de 1,9 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.
  • O autoutilitară Nissan a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF București la prețul de 3.950 lei.
  • O autoutilitară Dacia 1304 fabricată în anul 1998 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Iași la prețul de 748 de lei. Modelul cu motor pe benzină de 1,6 litri este depozitat în localitatea Huși din Județul Vaslui.
  • O autoutilitară Volkswagen LT35 fabricată în anul 2001 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 5.700 de lei. Modelul cu motor diesel de 2,5 litri este depozitat în localitatea Alba Iulia.

Sursa: ANAF

Citiți și O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți.

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere. Dacă vorbim de alte bunurui, ANAF le pune la vânzare în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Sursa foto: Pincasso / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri