Bentley Motors anunță planurile de a dezvolta primul turn rezidențial de lux Bentley din lume: Bentley Residences. Dezer Development, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Florida, va fi partener cu Bentley pentru proiectarea și construirea turnului, colaborând cu firma de arhitectură Sieger Suarez Architects.

Bentley Residences va fi amplasat pe coasta Sunny Isles Beach din Miami și va avea peste 200 de apartamente de lux.

Citiți și O cursă cu mașini electrice va avea loc la Romexpo în luna Mai

Toate apartamentele vor avea propriul garaj, un lift special va transporta mașinile pe fiecare etaj. Locuințele vor avea, de asemenea, balcon, piscină, saună și duș în aer liber. Interioarele apartamentelor vor conține materiale și finisaje în armonie cu mediul exterior. Facilitățile interioare vor include o sală de sport, spa, bar și restaurant.

Clădirea va avea o înălțime de 230 de metri și peste 60 de etaje, devenind cel mai înalt turn rezidențial de pe o plajă din SUA.

Retail jobs

Citiți și Hyundai va dezvolta o rețea de stații de încărcare ultrarapidă

Departamentul de proiectare Bentley a fost parte integrantă a dezvoltării clădirii, aducând la viață ADN-ul Bentley pentru a asigura un design cu adevărat autentic.

Turnul Bentley Residences este programat să fie finalizat în 2026. Se anticipează că construcția va începe la începutul anului 2023.

Citeste si:
Nordis a vândut apartamente de 53 de milioane de euro de la...
Nordis a vândut apartamente...
Sursa foto: Bentley
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri