Lucrările de reabilitare a autostrăzii A2 București - Fundulea sunt aproape de final, scrie Cătălin Drulă, într-o postare pe pagina sa de Facebook. În acest sens, românii vor putea circula fără să își facă griji din punct de vedere al aglomerației.

„Echipele din CNAIR au fost zilnic în teren, iar colegul meu, secretarul de stat Cosma Horațiu, s-a asigurat că graficele accelerate de lucru se respectă. Până miercuri (n.r. 28 aprilie) ar trebui să fie gata și marcajele și circulația, redeschisă complet pe două sensuri între București și Fundulea”, a precizat Drulă, în postarea sa.

Lucrările de reabilitare pe cei 24 km au presupus frezarea pe 8 cm a dalelor de beton, reparații la îmbinările plăcilor, ulterior fiind aplicat un strat de 2 cm de mortar și un strat de 6 cm de asfalt.

”Mai rămân aproximativ 3 km de reabilitat la toamnă, dar până atunci traficul se va desfășura normal pe ambele sensuri”, precizează Drulă.

Lucrări la podul de la Cernavodă

Cătălin Drulă a mai menționat că și reabilitarea podului de la Cernavodă continuă. Chiar dacă lucrările nu ar fi finalizate, pe pod se va putea circula normal de la 1 iunie, pentru a nu încurca sezonul estival.

”Se lucrează începând din februarie și la reabilitarea podului dunărean de la Cernavodă, pod construit în anii '80. Unul dintre sensuri este închis pentru aceste lucrări, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estivală să nu existe gâtuiri de trafic. Lucrările vor fi apoi reluate în toamnă”, scrie ministrul Transporturilor.

Totuși, pentru weekend-ul prelungit care urmează, este menținută restricția la Cernavodă, cu traficul deviat. Ministrul a mărturisit că Poliția Română va interveni în dirijarea circulației, pentru a împiedica formarea ambuteiajelor.

Sursa foto: Cătălin Drulă/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri