Lucrările pe Autostrada Soarelui – A2 au fost finalizate

Lucrările pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa au fost încheiate pentru moment, însă vor fi reluate în toamnă a anunțat Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, într-o postare pe Facebook.

”De astăzi, și toată vara, vom circula pe autostrada A2 de la București la Constanța fără șantiere.

Așa cum am stabilit cu compania de drumuri, toate devierile de trafic de pe A2 au fost încheiate înainte de sezonul estival”, a declarat Drulă.

La podul de la Cernavodă, lucrările ample de reabilitare au început în martie. ”Constructorul s-a mobilizat corespunzător și a respectat termenul de redare în trafic așa cum am convenit. Lucrările pe partea carosabilă vor fi reluate în toamnă”, a mai adăugat Cătălin Drulă.

Citeste si:
Drulă: Lotul Târgu Mureş-Ungheni din Autostrada Transilvania va fi...
Cătălin Drulă: Lotul Târgu...
Sursa foto: Catalin Drula / Facebook
Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri