Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la vânzare luna aceasta autoturisme și vehicule comerciale second-hand în mai multe județe din țară. Vehiculele confiscate pot fi cumpărate fie prin licitație, fie prin sistemul de vânzare directă.

Ce mașini au fost scoase la vânzare recent:

  • Un Volkswagen Golf fabricat în anul 1994 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 400 de lei. Modelul este depozitat la Deva.
  • O autoutilitară Nissan fabricată în anul 1990 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF București la prețul de 3.950 de lei.
  • Un autoturism Alfa Romeo 166 fabricat în anul 1998 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 1.000 de lei. Modelul cu motor de 2 litri pe benzină este depozitat la Deva.
  • O autoutilitară Mercedes Benz fabricată în anul 2007 a fost scoasă la vânzare prin licitație de către ANAF Iași la prețul de 86.000 de lei. Persoanele interesate pot depune dosarul pentru participare în Suceava.
  • Un autoturism Alfa Romeo 147 fabricat în anul 2006 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 5.300 de lei. Modelul cu motor de 2 litri diesel este depozitat la Arad.
  • Un autoturism VW Golf fabricat în anul 2001 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 3.500 de lei. Modelul cu motor de 1,6 litri benzină este depozitat la Arad.

Citiți și Trecerea la vehicule electrice ar putea face mașinile inaccesibile

  • O autoutilitară Peugeot Boxer fabricată în anul 2006 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 4.500 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat la Arad.
  • O autoutilitară Peugeot Boxer fabricată în anul 2001 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 13.500 de lei. Modelul cu motor de 2,2 litri diesel este depozitat la Arad.
  • O autoutilitară Renault Trafic fabricată în anul 2004 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 12.650 de lei. Modelul cu motor de 1,9 litri diesel este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Peugeot 206 fabricat în anul 2003 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 6.100 de lei. Modelul cu motor de 1,6 litri benzină este depozitat la Arad.
  • Un SUV Opel Frontera fabricat în anul 2003 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 9.150 de lei. Modelul cu motor de 2,2 litri diesel este depozitat la Arad.
  • Un autoturism BMW 320d fabricat în anul 1984 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 7.400 de lei. Modelul cu motor de 1,8 litri benzină este depozitat la Arad.

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

  • O autoutilitară Ford Transit fabricată în anul 2002 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 1.650 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat la Arad.
  • O autoutilitară Mercedes Vito fabricată în anul 2002 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 3.400 de lei. Modelul cu motor de 2,2 litri este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Peugeot fabricat în anul 2000 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 800 de lei. Modelul cu motor de 2,0 litri este depozitat la Arad.
  • O autoutilitară Peugeot Boxer fabricată în anul 2009 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 18.700 de lei. Modelul cu motor de 2,2 litri este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Ford Fiesta fabricat în anul 2007 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 5.400 de lei. Modelul cu motor de 1,4 litri diesel este depozitat la Arad.

Cititi si Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

  • Un autoturism Fiat Fiorino fabricat în anul 2013 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 17.850 de lei. Modelul cu motor de 1,2 litri este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Fiat Scudo fabricat în anul 2004 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 3.850 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat la Arad.
  • O autoutilitară Renault Mascot fabricată în anul 2004 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 18.300 de lei. Modelul cu motor de 3 litri este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Alfa Romeo 159 fabricat în anul 2006 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 9.980 de lei. Modelul cu motor de 3 litri diesel este depozitat la Arad.

Citiți și O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți

  • Un autoturism Renault Megane a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 3.400 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Fiat Punto a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 1.450 de lei. Modelul cu motor de 3 litri este depozitat la Arad.
  • Un autoturism Peugeot 307 va fi scos la licitație de către ANAF Iași pe 22 iunie la prețul de 4.100 de lei.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

- oferta de cumpărare;
- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere.

Sursa foto: ANAF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri