GEFCO Austria, o filială a Grupului GEFCO, a deschis un atelier de recondiționare a mașinilor rulate din complexul său de logistică a vehiculelor finite (FVL) din Viena.

Pentru a deservi jucătorii de mobilitate de pe piața mașinilor rulate, atelierul GEFCO oferă clienților o gamă completă de servicii de renovare, cum ar fi inspecții și evaluări, imagistică, reparații, operațiuni de valetare și întreținere.

Atelierul are o importanță strategică și dezvoltă oferta de servicii FVL a grupului, incluzând transport multimodal, soluții auto inbound, servicii de secvențiere, operațiuni de postproducție (PPO), depozitare inspecție pre-livrare (PDI), control, pregătire și personalizare vehicule.

„Cererea de servicii pentru renovarea vehiculelor este în creștere și sunt mândru de experții noștri care gestionează aceste servicii noi. Centrul din Viena este acum pregătit pentru a oferi clienților servicii auto complete și o experiență cu adevărat perfectă în lanțul de aprovizionare," spune Frank Erhardt, Director General GEFCO DACH (Germania, Elveția și Austria).

Retail jobs

GEFCO este cel mai mare furnizor de servicii logistice pentru vehicule finite din regiune. Complexul este situat în Hafen Wien, unul dintre cele mai mari porturi de pe Dunăre și o importantă platformă logistică internațională din Europa. Sursa foto: Gefco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri