Mercedes-Benz Vans România anunță că Alexandru Rugină (36 de ani), în prezent Head of Customer Services Vans Mercedes-Benz România, devine Chief Operating Officer, începând cu 1 iulie 2021

După trei ani la conducerea Mercedes-Benz Vans România, Batiste Pascalin (41 de ani) va prelua rolul de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est, în Praga.

Alexandru Rugină are peste 10 ani de experiență în industria auto, în special în aria de After-Sales, și un palmares de proiecte desfășurate atât pentru segmentul de autovehicule comerciale ușoare, precum și pentru divizia de autoturisme.

Citiți și TOP: Cele mai căutate mașini hibrid în România

Alexandru a fost un atu pentru Mercedes-Benz încă de când s-a alăturat companiei în 2013, primul proiect important fiind alcătuirea primei echipe de Customer Services Key Account Management and Field Force pentru cele trei divizii Mercedes-Benz (Cars, Vans și Trucks & Buses). În 2016 a preluat rolul de Head of Customer Services & Parts Vans, unde a condus echipele dedicate business-ului de Service & Parts.

Sunt onorat să ocup această poziție de top management și sunt profund recunoscător că am avut oportunitatea de a lucra cu Batiste, de la care am învățat foarte multe. Sunt mândru să fac parte din această echipă și aștept cu nerăbdare să continuăm în anii următori cu o creștere susținută și să abordăm în mod optim viitoarele provocări ale sectorului transporturilor, dintr-o perspectivă sustenabilă

a declarat Alexandru Rugină

În viitoarea sa poziție de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est (CEE), Batiste Pascalin se va muta la Praga, Republica Cehă - noul sediu al Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est. Batiste s-a alăturat Daimler și Mercedes-Benz Cars în 2008.

Citiți și TOP: Cele mai economice mașini mici de oraș din România

Înainte de a ocupa poziția de Managing Director Vans pentru piața din România, a fost Head of Marketing Management în cadrul Marketing Operations Europe, gestionând operațiunile de marketing ale diviziei Vans la nivel european. Sub conducerea sa, Mercedes-Benz Vans România a preluat poziția numărul unu, cifrele de vânzări crescând, prin atragerea de noi segmente de clienți.

Sursa foto: Mercedes-Benz Vans România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri