Soluțiile Mercedes-Benz Vans pentru antreprenorii români, în vremuri de pandemie

Pandemia a blocat activitățile economice pentru multe dintre companiile din țară și le-a obligat la o reorganizare rapidă și spontană în 2020 - un an previzionat a fi unul al investițiilor și dezvoltării tehnologice. Noua eră post-pandemică impune adaptabilitate, rapiditate și conectare la tot ceea ce este nou și versatil în piață. În acest context imprevizibil, companii precum Mercedes-Benz România propun concepte adaptate nevoilor din piață. Așadar, Mercedes-Benz Vans pariază pe Vito Furgon și Tourer, Sprinter, 3,5t și 5t, Clasa X și Clasa V, fiind segmentul de autovehicule comerciale ușoare care se adresează tuturor companiilor care au nevoie de servicii de transport. Soluțiile oferite sunt personalizate și special concepute pentru nevoile acestora, indiferent de domeniul de activitate.

Dezvoltate pentru a satisface nevoile și dorințele clienților, produsele din portofoliul Mercedes-Benz Vans reprezintă un adevărat ajutor, în special în domeniile antreprenoriat, HoReCa, Retail & FMCG sau servicii. Cu volume de încărcare mai mici sau mai mari, numeroase dotări pentru confortul persoanelor transportate, sisteme de asistență pentru șofer și costuri totale de exploatare reduse, aceste autovehicule oferă flexibilitatea și versatilitatea de care au nevoie companiile, și nu doar în această perioadă.

Rate gratuite pentru primele 4 luni

Începutul lui 2020 părea a fi unul răsunător, chiar dacă o criză sanitară avea loc în China. Faptul că acest nou virus își făcea apariția pe un alt continent oferea un grad de siguranță statelor europene, însă lucrurile s-au agravat la nivel mondial.

Prin urmare, pentru a se adapta crizei economice provocate de pandemie, Mercedes-Benz Vans (împreună cu Mercedes-Benz Financial Services) vine cu o ofertă financiară ce nu implică niciun cost în primele patru luni de la achiziție, oferind astfel posibilitatea de a economisi în această perioadă.

Astfel, pentru a livra în siguranță produsele sau pentru a transporta partenerii de afaceri, menținând distanțarea socială, autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz devin un instrument necesar pentru desfășurarea unor activități. Iar primele patru luni de rate gratuite vin mănușă antreprenorilor, afectați de consecințele crizei economice.

Citeste si:
Schema de sprijin a Mercedes-Benz Vans România pentru antreprenorii...
Afaceri în...

Cu doar un avans minim de până la 10%, antreprenorii pot intra în posesia unui autovehicul marca Mercedes-Benz Vans, beneficiind de patru luni de rate gratuite, cu un comision lunar de administrare de 0%.

Asigurare CASCO și pachet de revizii lunare

Însă Mercedes-Benz Vans România nu s-a oprit la primele patru luni de rate gratuite. A gândit și o formulă prin care antreprenorii să fie asigurați în fața unor eventuale accidente neprevăzute.

Așadar, autovehiculele Mercedez-Benz Vans beneficiază și de asigurare CASCO gratuită pentru primele șase luni. Iar în condițiile infrastructurii din România, dar și ale gradului ridicat de accidente rutiere, acesta este un beneficiu semnificativ.

25% reducere la pachetul de revizii

Că tot vorbim despre infrastructură, Mercedes-Benz Vans oferă și 25% discount pentru pachetul de șase revizii. Și dacă luăm în calcul la ce șocuri sunt supuse autovehiculele care circulă prin România, constatăm că cele șase revizii sunt extrem de utile, chiar dacă aceste autovehiculele sunt făcute să reziste și pe drumuri grele.

Citeste si:
Pierderi de 8 mld. de euro în 2020, pentru un mare constructor auto
COVID-19 a pus gând rău...

Versatilitate, flexibilitate și raport excelent calitate-preț

Gândite să ajute antreprenorii în condiții critice, autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz definesc o soluție flexibilă și versatilă în vreme de criză și nu numai. Împreună cu un raport echilibrat preț/performanță, autovehiculele din gama Mercedes-Benz Vans acoperă toate dorințele și necesitățile antreprenorilor.

Autovehiculele Mercedes-Benz sunt caracterizate, pe de o parte, de versatilitatea care derivă din capacitatea de a se adapta modelului de afacere, cel de-al doilea atribut fiind flexibilitatea care vine din adaptabilitatea la condițiile de trafic.

Autovehiculele Mercedes-Benz Vans definesc o investiție pe termen lung, care vine la pachet cu cheltuielile de întreținere. Practic, afacerile sunt protejate de eventualitatea unor costuri în plus.

Citeste si:
71% dintre șoferi ar fi deranjați de valoarea reparației prin RCA...
Sondaj: 71% dintre șoferi ar...

Reprezentanții Mercedes-Benz Vans s-au gândit la toate detaliile pentru a acoperi nevoia clienților de a fi siguri de menținerea pe linia de plutire a afacerilor lor, chiar și în condiții de criză. Mai multe detalii despre ofertă puteți accesa aici.

Sursa foto: Mercedes-Benz Vans

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri