Anul 2020 a luat o întorsătură fără precedent, însă nu noutatea a fost cea care a luat cu asalt oameni și afaceri, ci spontaneitatea evenimentelor. Adaptarea la realitatea momentului a trebuit făcută din mers, nu a existat timp pentru analiza datelor. Astfel, într-un context complet nou pentru antreprenorii și business-urile românești, Mercedes-Benz Vans propune câteva soluții pentru menținerea afacerilor pe linia de plutire: este vorba despre modelele Vito Furgon și Tourer, Sprinter, 3,5t și 5t, Clasa X și Clasa V.

În ce constă planul Mercedes-Benz România?

Mercedes-Benz România se adresează, în special, antreprenorilor din zonele Antreprenoriat, HoReCa, Retail sau Servicii, pentru care au gândit un plan de achiziție pentru modelele Vito Furgon și Tourer, Sprinter, 3,5t și 5t, Clasa X și Clasa V.

Pentru început, vorbim despre rate gratuite pentru primele patru luni. Perioada dificilă în care ne aflăm a forțat afacerile din HoReCa să se dezvolte în online și să exploateze la maximum zona de delivery. Pentru aceasta, e necesar un mijloc de transport sigur, confortabil și rapid. Modelele Vito Furgon și Tourer, Sprinter, 3,5t și 5t, Clasa X și Clasa V din portofoliul Mercedes-Benz Vans România se încadrează în acest tablou. Fie că e vorba de alimente, fie că e vorba de parteneri de afaceri, Mercedes-Benz Vans oferă multiple variante de transport în siguranță.

Prin urmare, cu doar un avans minim de până la 10%, antreprenorii pot intra în posesia unui autovehicul marca Mercedes-Benz Vans, beneficiind de patru luni de rate gratuite, cu un comision lunar de administrare de 0%.

În definitiv, dacă te afli într-un domeniu, precum cele de mai sus, este mult mai avantajos să achiziționezi un autovehicul, decât să închiriezi unul, pe care ar trebui să îl consideri ca fiind al tău.

Cum te protejează Mercedes-Benz Vans în caz de accident

Autovehiculele Mercedes-Benz Vans sunt echipate cu sisteme de comenzi la vedere sau senzori care ușurează modul de conducere. Însă, dincolo de confortul pe care un autovehicul Mercedes-Benz îl oferă conducătorului auto, acesta din urmă trebuie să aibă certitudinea că va fi protejat pe parcursul întregii zile de lucru.

Așadar, pe lângă cele patru luni de rate gratuite, oferta Mercedes-Benz Vans include și asigurarea CASCO gratuită pentru primele șase luni.

În plus, oferă și 25% discount pentru pachetul de șase revizii, astfel încât deținătorul autovehiculului să fie sigur că va beneficia de tot suportul Mercedes-Benz România.

Așadar, companiile își pot desfășura în siguranță activitățile zilnice, știind că au alături un partener de încredere de drum lung.

Autovehiculele Mercedes-Benz Vans, o investiție pe termen lung

Toate cele de mai sus ilustrează faptul că autovehiculele Mercedes-Benz Vans reprezintă o investiție pe termen lung, o investiție utilă pentru antreprenorii români.

Designul autovehiculelor Mercedes-Benz Vans, alături de interiorul spațios, care oferă deopotrivă, capacitatea de a transporta diferite marfuri (alimente sau diverse obiecte), dar și posibilitatea distanțării sociale, în cazul vreunei ședințe urgente cu partenerii de afaceri, ilustrează versatilitatea modelelor pe care Mercedes-Benz România le-a gândit pentru business-urile românești.

În plus, autovehiculele Vito Furgon și Tourer, Sprinter, 3,5t și 5t, Clasa X și Clasa V își dovedesc flexibilitatea, adaptându-se condițiilor de trafic. Având un astfel de autovehicul, întâlnirile sau distribuirea mărfurilor se va face, întotdeauna, la timp.

Așadar, Mercedes-Benz România, împreună cu Mercedes-Benz Financial Services, oferă o schemă de ajutor pentru business-urile românești, în vremuri post-pandemice, servind drept sprijin pentru antreprenori din diferite industrii. Iar mai multe detalii despre ofertă puteți accesa aici.

Sursa foto: Mercedes Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri