Ford testează autoutilitara complet electrică Ford E-Transit pe șoselele din Europa înainte de lansarea din primăvara anului 2022.

Testele încep cu 10 prototipuri E-Transit care sunt puse la încercare într-o varietate de scenarii de operare solicitante din sectoarele poștale, municipale, de utilități, distribuție și livrare de produse alimentare, din Germania, Norvegia și Marea Britanie.

Printre partenerii de testare se numără firma AWB de eliminare a deșeurilor, Balfour Beatty, flota municipală a orașului Köln, DHL Express din Marea Britanie, DPD, Poșta Norvegiană, Ocado și Recover Nordic.

Flota de teste prezintă o gamă completă de variante E-Transit, inclusiv furgon, furgon DCIV și derivate din șasiu cu cabină simplă cu o masă maximă autorizată între 3.5 și 4.25 tone, 1 precum și o varietate de conversii de vehicule specializate care reflectă cerințele complexe de utilizare pe care vehiculele Transit trebuie să le susțină.

Retail jobs

Testele marchează cea mai recentă etapă a dezvoltării de către Ford a noului E-Transit, în urma unui program solicitant de testare la Centrele de testare Ford. Partenerii de testare vor utiliza prototipurile E-Transitpe perioade de 6 sau 12 luni.

E-Transit a fost proiectat cu atenție pentru a permite o conversie simplă și ușoară folosind aceleași dispozitive și accesorii dezvoltate pentru modelele deja-existente de Transit.

Vehiculele de testare au fost convertite – cu ajutorul Rețelei de Carosieri aprobați Ford – pentru a demonstra versatilitatea platformei E-Transit.

Programul de testări pentru clienții E-Transit urmează unei inițiative anterioare de succes pentru modelul Transit Custom Plug-In Hybrid, în cadrul căreia, clienții au parcurs aproximativ 240.000 Km, dintre care 75% au fost parcuși cu zero emisii, în centrul Londrei.

Citeste si:
Tribunalul București a suspendat greva și trimite angajații STB...
NEWS ALERT Tribunalul...

Testarea ulterioară din Köln, Germania, a contribuit la demonstrarea beneficiilor unei tehnologii inovatoare de recunoaștere dinamică a poziției, care declanșează automat modul EV Now, cu emisii zero, în zonele cu poluare deosebit de mare, pentru a contribui la îmbunătățirea calității aerului în zonele urbane.

În 2020, Ford a înregistrat al șaselea an consecutiv ca lider de piață în vânzarea de vehicule comerciale în Europa. Tendința a s-a menținut și în 2021, Ford păstrându-și poziția de cea mai bine vânduta marcă de vehicule comerciale din regiune, în prima jumătate a acestui an. Sursa foto: Ford

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri