Skoda a dezvăluit imagini cu modelul Enyaq coupe iV camuflat. Modelul va ajuge pe piață anul viitor. Coeficientul său aerodinamic (cd) de 0,247 crește eficiența și permite o autonomie de peste 535 km conform ciclului WLTP, în varianta cu bateria mai mare și cu tracțiune spate.

Pentru Skoda Enyaq coupe clienții pot alege dintre cele două variante de baterii și trei variante de putere cu tracțiune față sau spate. Liniile de echipare clasice au fost înlocuite cu opțiunile Design Selection. În stilul tipic mărcii Skoda, spațiul de la interiorul Enyaq Coupe iV este generos, iar capacitatea portbagajului se ridică la 570 l.

Skoda Enyaq coupe iV va fi disponibil în trei variante de putere: Enyaq coupe iV 60, Enyaq coupe iV 80, ambele cu tracțiune spate și Enyaq coupe iV 80x cu tracțiune integrală.

Versiuni Skoda Enyaq iV

  • Skoda Enyaq iV 60: motor electric spate 180 CP. Bateria este de 62 kWh. Autonomia este de până la 390 de kilometri (WLTP);
  • Skoda Enyaq iV 80: motor electric 204 CP, amplasat pe puntea spate. Bateria este de 82 kWh. Autonomia este de până la 510 de kilometri (WLTP).
  • Skoda Enyaq iV 80X: Doua motoare, unul fata si unul spate. Putere 265 CP. Bateria este de 82 kWh. Autonomia este de 460 de kilometri (WLTP);

Funcția de încărcare rapidă ce este inclusă în echiparea standard și asigură timpi reduși de așteptare la încărcarea automobilului.

Bateria lui Enyaq iV se poate încărca la stații de încărcare rapidă cu curent continuu (DC) cu până la 125 kW, în 38 de minute. Folosind un dispozitiv wallbox în curent alternativ, adică un ŠKODA iV Charger, coupe-ul poate fi încărcat complet în 6 până la 8 ore.

Sursa foto: Skoda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri