Bridgestone, EVBox Group și TSG, vor instala în următorii 5 ani până la 3.500 de noi porturi de încărcare în rețeaua europeană de vânzare cu amănuntul și servicii a Bridgestone.

Șoferii și flotele EV din Europa vor avea acces unic atât la noile locații de încărcare Bridgestone, cât și la o rețea publică de încărcare de peste 130.000 de porturi de încărcare, printr-o singură soluție.

Proiectul care se va derula pe cinci ani, este cel mai recent sprijin din partea Bridgestone pentru adoptarea vehiculelor electrice. Acesta va începe în Franța și Italia și se va extinde în Marea Britanie, Germania, Polonia, Spania și alte țări europene.

Noua rețea de încărcare a Bridgestone va consta atât în stații de încărcare normale, cât și stații rapide, instalate în locații strategice și va fi accesibilă tuturor șoferilor de vehicule electrice, atât vehiculelor private, cât și celor din flote. Porturile de încărcare rapidă vor fi instalate pe rutele cu cerere ridicată pentru ca persoanele aflate în tranzit să reîncarce rapid.

Oferind acces la toate aceste opțiuni de încărcare în toată Europa, aplicația (sau cardul) oferă un plus de confort și eficiență utilizatorilor săi printr-o platformă centralizată pentru plăți și facturare, oferind date despre obiceiuri de reîncărcare și va permite utilizatorilor să călătorească de la Madrid la Helsinki folosind aceeași soluție unică.

Prin parteneriatul cu EVBox, rețeaua de retail a Bridgestone va oferi șoferilor EV posibilitatea de a cumpăra și instala stații de încărcare EV la domiciliu.

Sursa foto: Smile Fight / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri