Sixt Group Romania a deschis un nou showroom în București în parteneriat cu Renault și se așteaptă la un trafic zilnic estimat de 100 de clienți.

Showroom-ul Renault Union Motors este situat pe Șos. București – Ploiești, 145. Cu o suprafață totală de 27.000 mp, noul Renault Union Motors este pregătit să susțina, la nivel de expunere în showroom, un mix format din toată gama de modele Renault, pregătite pentru a fi testate de către clienți.

„Union Motors va fi cu siguranță unul dintre partenerii de drum lung, alături de care ne va face plăcere să propunem clienților noștri cele mai bune soluții de mobilitate,” spune Cecilia Tudor, Managing Director Renault Cluster SEE.

Noul showroom va avea un trafic zilnic estimat de 100 de clienți care vor fi întâmpinați cu oferte financiare, inclusiv servicii speciale de leasing adresate atât persoanelor fizice cât și companiilor și cu beneficii post-vânzare (asigurare, întreținere și alte servicii auto).

Sursa foto: Sixt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri