De-a lungul istoriei, omenirea a evoluat și a prosperat punându-și cele mai mari întrebări. Cum putem face foc? Ce se află pe insula aceea de acolo? Ce se întâmplă dacă stăm aici pentru o vreme și cultivăm? De ce cad merele din copaci? Acum vine o altă întrebare: ar trebui să îmi iau o trotinetă electrică Xiaomi? La fel ca în cazul oricărei întrebări importante din viață, chiar și în această epocă a certitudinii circulare din social media că punctul nostru de vedere este singurul care este adevărat, bunul simț ne cere să examinăm ambele părți ale dezbaterii legate de o trotinetă electrică Xiaomi.

Nu uitați, decizia vă aparține întotdeauna - dar dacă vreți să aveți o viziune atotcuprinzătoare, nu uitați să citiți și un articol despre motivele pentru care nu ar trebui să cumpărați una și luați în considerare în special legalitatea utilizării uneia pe terenuri publice.

Mai jos, vom enumera câteva dintre cele mai puternice argumente pentru a vă alătura miilor de utilizatori de trotinetă electrică Xiaomi.

1. Sunt ecologice

Principalul avantaj al mersului pe o trotinetă electrică Xiaomi este că ne tentează să ieșim din mașinile noastre care consumă benzină și distrug planeta și să mergem în aer liber, alimentate de această electricitate de care toată lumea este atât de încântată.

Agenția Internațională a Energiei notează că 24% din emisiile de carbon provin din transporturi, așa că ar trebui să facem cu toții tot ce putem pentru a reduce acest procent. Wayne Ting, directorul executiv al Lime, spune: „O plimbare medie cu trotineta sau cu bicicleta electrică reprezintă mai puțin de 5% din amprenta de carbon a unei plimbări cu mașina". Nu este un lucru rău.

2. Sunt distractive

Vă mai amintiți de distracție? În această epocă afectată de pandemie, nesigură din punct de vedere economic, cu o conversație fracționată, poate fi greu să ne amintim o perioadă în care făceam lucruri care stârneau bucurie.

Dar urcatul la bordul unei trotinete electrice Xiaomi, apăsarea butonului „Go" și zburdatul cu vântul în păr este o cale instantanee de entuziasm, o mică victorie asupra cotidianului banal, două degete sfidătoare în fața tristeții. Grijile lumii cotidiene se evaporă pe măsură ce vă îndreptați agil spre destinație, o bulă de evadare accelerată în care Zooming-ul este înlocuit de viteză. Și, sincer, suntem de acord cu asta.

3. Sunt mai rapide decât mersul pe jos

Acum, acest lucru ar putea părea o combinație de declarații evidente, dar viteza este o caracteristică definitorie a unui model nou de trotinetă electrică Xiaomi. Este adevărat, unii dintre primii adoptatori ar putea dori să pară de ultimă oră sau să iasă (la propriu) în evidență din mulțime, poate cu o coafură sculptată artistic à la mode. Dar pentru cei mai mulți dintre noi, încercăm să ajungem undeva, iar ușurința de utilizare a unei trotinete electrice Xiaomi este principalul său avantaj.

4. Explorați-vă împrejurimile

Noi nu știm unde locuiți sau lucrați - dar dumneavoastră știți? Ați explorat fiecare colțișor? Poate că există un parc despre care nu știați că există sau o cafenea în care o barista prepară un cappuccino delicios care are numele dvs. scris pe el.

Chestia este că toți adoptăm mici „curse de șobolani”: scurtături de la metrou la locul de muncă, șerpuiri logistice care ne economisesc timp, dar ne costă sufletul. Cu mai mulți kphla îndemână, este minunat să aveți timp să explorați zona, să priviți în sus și în jur, să savurați o nouă experiență.

5. Ușurința de utilizare

Trotinetele electrice sunt cea mai simplă metodă de transport urban. Ei bine, poate cu excepția mersului pe jos, pentru care cei mai mulți oameni au deja „instalat” echipamentul necesar, dar care este mai leneș. Bicicletele sunt o comparație mai apropiată, dar bicicletele sunt voluminoase - mai ales cele scumpe care se pliază.

Ne pare rău să vă spunem asta fără menajamente, dar bicicletele vă fac, de asemenea, să transpirați. Încercați să săriți direct de pe bicicletă și să intrați într-o ședință și vedeți cum vă merge cariera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri