Producătorul auto britanic Lotus a făcut publice două teasere cu viitorul său SUV electric, denumit momentan Type 132. Maşina va fi prezentată în acest an. În acelaşi timp, Lotus va lansa o nouă divizie de vehicule electrice pe bursă.

Lotus a continuat campania de promovare pentru viitorul SUV electric pe care vrea să-l lanseze în 2022. Constructorul britanic a publicat două teasere cu viitoarea maşină, cunoscută momentan sub denumirea de Type 132.

Primul teaser se numeşte Heart şi pune accent pe sistemul de propulsie electric.

Cel de-al doilea teaser se numeşte Power şi vrea să scoată în evidenţă jantele viitoarei maşini cu zero emisii. Probabil, acestea vor fi confecționate dintr-o combinație de aluminiu și fibră de carbon.

Ce se mai ştie în momentul de faţă despre viitoarea maşină electrică Lotus Type 132 este că aceasta va putea atinge 100 km/h în aproximativ 3 secunde.

Lotus nu se opreşte aici cu nouăţile şi va lansa o nouă divizie de vehicule electrice pe bursă, potrivit autocar.co.uk. Mai exact, producătorul auto vor lisa pe piaţa bursieră divizia Lotus Technology, care are sediul în China. Aceasta va construi modelele electrice non-sportive ale companiei britanice.

Sursa foto: Lotus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri