România va avea încă 24 de puncte de încărcare pentru maşinile electrice. Acestea vor fi găsite la 12 hoteluri sau pensiuni, iar toată documentaţia a fost pregătită de compania LEKTRI.CO, prin programul Electric Up.

LEKTRI.CO va instala 24 puncte de încărcare mașini electrice pentru 12 clienți, în cadrul programului Electric UP. Cei 12 clienți activează în domeniul Horeca - hoteluri și pensiuni – dar au şi clădiri de birouri.

"Sperăm ca acest program să ia amploare, astfel încât tot mai multe businessuri locale să beneficieze de avantajele conferite”, a declarat Claudiu Suma, CEO LEKTRI.CO.

Citiţi şi PROMELEK XXI a adăugat 200 de locații noi pe harta stațiilor de încărcare a mașinilor electrice

Conform proiectelor tehnice, vor fi instalate 24 de puncte de încărcare Type 2 (1 stație cu două puncte de încărcare, fiecare de câte 43 kW/proiect) și încă două stații fast charge Tritium RTM75, de 75 kW fiecare, câte una pentru fiecare proiect de 100 kW.

LEKTRI.CO a fost înființată în anul 2018 la Timișoara și numără în prezent 20 de angajați. Compania este brand al grupului SafeFleet iar stațiile sale de încărcare sunt folosite în România, Serbia, Polonia, Germania, Franța și Italia.

Citiţi şi Vânzările de mașini electrice cresc spectaculos. Fără ajutorul guvernelor, trendul este amenințat

Sursa foto: Shutterstock/Alex Tihonovs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri