Dacă ești în căutarea unei mașini accesibile și practice, Honda este una dintre cele mai bune opțiuni ale momentului. Cunoscute în întreaga lume pentru calitatea incredibilă a construcției și fiabilitatea lor, mașinile produse de compania japoneză acoperă cu succes toate segmentele. De la compacte la SUV-uri și mașini sport, Honda are un istoric impecabil în construirea de modele populare și de încredere. Iată 6 motive pentru care ar trebui să iei în considerare o Honda.

1. Fiabilitate ridicată

Reprezentanțele Honda și-au câștigat, de-a lungul anilor, reputația de a veni pe piață cu mașini foarte fiabile. Honda este unul dintre brandurile cele mai apreciate din lume, datorită faptului că produce autoturisme extrem de rezistente, mult mai fiabile în comparație cu alte mărci. Mașinile Honda rezistă ani la rând, iar longevitatea lor este cel mai bine ilustrată de generațiile mai vechi ale unor modele precum Civic, Accord sau CR-V. Acestea sunt în continuare prezente atât pe străzi, cât și în ofertele de autoturisme rulate. De asemenea, rețeaua de vânzări și service Honda este foarte bine pusă la punct în întreaga lume, așa că, în momentul în care ai o problemă la mașină, cu siguranță vei găsi unde s-o repari.

2. Sunt mașini practice

Honda oferă mașini practice. Spre exemplu, noul Civic îți asigură tot confortul și spațiul necesar, cele mai noi tehnologii și un design care îl scoate în evidență. Rămâne modelul de bază al companiei pentru Europa. Honda îți pune la dispoziție și variante de crossover și SUV, prin modelele HR-V și CR-V, dar și variantele pentru oraș Jazz, Jazz Crosstar și Honda e.

3. Se devalorizează greu

Mașinile rulate Honda au valori bune de revânzare, în comparație cu alți competitori. Revenim la exemplul Civic, care a fost evaluat drept cel mai bun autoturism din segmentul său, din punctul de vedere al valorii de revânzare, potrivit experților de la Edmunds. Acest lucru s-a întâmplat în ultimii patru ani, aspect deloc neglijabil. Așadar, atunci când vei avea o Honda și vei dori s-o schimbi cu un model mai nou, îți vei recupera o mare parte din investiție.

4. Întreținere la prețuri excelente

Autoturismele Honda nu sunt doar fiabile, dar au și costuri de întreținere reduse. Reviziile și reparațiile au prețuri excelente. Piesele nu sunt deloc costisitoare, iar mecanicii specializați, din reprezentanțe, știu să rezolve rapid orice tip de problemă.

5. Motoarele de calitate, o tradiție pentru Honda

Timp de două decenii, motoarele VTEC de la Honda s-au făcut remarcate pentru turațiile mari la care erau capabile să funcționeze. Evoluția acestora a dus la introducerea variantei i-VTEC, ce producea performanțe eficiente și superioare. În prezent, Honda a făcut trecerea spre era electrică. Sistemul avansat e:HEV (vehicul electric hibrid) este alimentat de un motor cu ardere internă pe benzină, în combinație cu două motoare electrice și o baterie. Astfel, se face economie de combustibil, iar emisiile de noxe sunt scăzute. Practic, Honda scoate reușește din nou să scoată ce e mai bun din motoarele sale.

6. Aspect și performanțe de top

Dacă vei conduce o Honda, sunt șanse mari să devii fan înrăit al brandului. Este o senzație magică, greu de descris. Manevrabilitatea de top și performanțele excepționale atât în oraș, cât și la drum lung te vor face să te îndrăgostești de modelele din portofoliul producătorului japonez. Datorită motoarelor concepute cu mare atenție, aerodinamicii, liniilor plăcute, confortului la condus, aceste mașini sunt unele dintre cele mai bune opțiuni. Poate că interiorul este singurul aspect la care Honda ar mai avea de lucrat, dar performanțele acestor mașini compensează.

Așadar, dacă ai în plan să îți cumperi o mașină fiabilă și accesibilă, care oferă senzații unice, Honda ar trebui să fie una dintre primele mărci pe care să le ai în vedere.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri