Primăria Sectorului 6 va demara un proiect pilot pe cel mai aglomerat bulevard din Sectorul 6, Iuliu Maniu. Începând cu 26 octombrie 2022, în fiecare miercuri (între orele 10.00 și 14.00), pe segmentul dintre Lujerului și Valea Cascadelor, pe ambele sensuri de circulație, va fi interzisă parcarea, pentru curățenie.

Primăria Sectorului 6 preciezează că a ales mijlocul unei zile din timpul săptămânii mizând pe faptul că majoritatea locatarilor sunt la serviciu.

S-a început deja montarea panourilor informative, care indică faptul că parcarea e interzisă miercurea, între orele 10.00 și 14.00.

În perioada următoare vor fi montate 150 de astfel de indicatoare.

Ce pățesc cei care își lasă mașina parcată pe Iuliu Maniu în perioada de curățenie

Începând cu 26 octombrie, mașinile care vor împiedica acțiunea de curățenie vor fi relocate contra cost. Tariful este de 200 de lei. Dacă nu va fi posibilă relocarea, din lipsă de spațiu liber, se va dispune ridicarea, transportul și depozitarea mașinilor pe terenul din strada Preciziei 24.

Recuperarea lor de la locul de depozitare se face pe bază de cerere scrisă la sediul Direcției Generale de Poliție Locală.

Proprietarul trebuie să se prezinte cu documentele mașinii în original și cu dovada achitării tarifelor de ridicare și transport. Acestea sunt:
• 350 de lei pentru ridicarea și transportul unui vehicul mai mic de 5 tone
• 450 de lei pentru ridicarea și transportul unui vehicul mai mare de 5 tone.

În funcție de rezultatele acestui proiect pilot de pe Bd. Iuliu Maniu, primăria condusă de Ciprian Ciucu ia în calcul extinderea acestuia pe alte bulevarde și străzi principale din Sectorul 6, apoi pe străzile secundare. Vor fi, cu siguranță, alte zile și alte intervale orare, în funcție de programul de curățenie din zona respectivă.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri