Porsche este expert când vine vorba de a scoate bani din fiecare centimetru a ceea ce înseamnă brand-ul german. De la mașinile însele, la produsele Porsche Design, cele din magazinele oficiale, dar și alte obiecte de tip memorabilia, Porsche scoate bani din orice și nici chiar toba finală de pe cel mai cunoscut model al mărcii, 911, nu face excepție.

Ce sistem audio ai, în prezent, în sufragerie? Răspunsul la această întrebare este, evident, irelevant deoarece aproape niciun sistem nu poate rivaliza, cel puțin la capitolul estetic, cu ultima găselniță a celor de la Porsche. Germanii vor să-ți dea ocazia să-ți asculți muzica preferată în cel mai Porsche mod cu putință și de aceea au creat Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro. Urmașul unui soundbar similar, dar mai mic, lansat în urmă cu șase ani, acest gadget impresionează atât prin dimensiuni, cât și prin finisaje.

Dacă primul soundbar era compus doar dintr-o mică parte a sistemului de evacuare a unui Porsche 911, anume țevile finale și o mică parte din tobă, Soundbar 2.0 Pro îți aduce-n casă nici mai mult, nici mai puțin decât întreaga tobă finală, la scară reală. Finisajul, cu cele două țevi centrale vopsite în negru mat, este de excepție și totul arată atât de bine, că nici nu-ți vei da seama că vorbim despre cea mai inteligentă tobă din lume. Și este și una foarte scumpă. Dacă soundbar-ul din 2016 costa puțin peste 3.000 de euro, varianta 2.0 Pro vine cu un preț de aproape 9.000 de euro, adică o sumă de bani pe care te puteai baza, acum vreo 15 ani, dacă plecai în căutarea unui Porsche real și funcțional.

Acum, nu mai există Porsche la 9.000 de euro, dar tot vorbim de aproximativ 11 salarii medii în România. Astfel, este normal să te întrebi ce-ți aduce o asemenea achiziție? Ei bine, în primul rând, ai mai multă putere: 300 W acum față de doar 200 W cât avea soundbar-ul original. În plus, această versiune vine cu Dolby Atmos DTS HD, cu sunet (virtual) surround 2.1.2. Având porturi HDMI compatibile 4K, dar și conectivitate Bluetooth 5.0, Soundbar-ul acesta poate fi legat ușor la multiple dispozitive, dar oferă integrate și Apple AirPlay 2, Google Chromecast și Spotify Connect.

În plus, dacă se întâmplă să deții și celălalt soundbar marca Porsche, cele două sisteme pot fi conectate. Dacă nu, Porsche Originals plănuiește să lanseze și alte produse pentru audiofili pe care le vei putea sincroniza cu noul tău obiect de perete care va monopoliza atenția oricui intră în încăpere. Dacă, însă, peretele tău este deja plin, soundbar-ul poate fi așezat pe un stativ.

Doar 500 de bucăți vor fi comercializate și fiecare vine cu o plachetă care te informează al câtelea soundbar a ajuns în posesia ta. Dacă-ți dorești unul, Porsche spune că ele sunt deja disponibile în anumite showroom-uri Porsche, rețeaua Porsche Design, dar și prin magazinele online Porsche. Trebuie doar să te grăbești, căci fanii Porsche au buzunare adânci și o pasiune nestăvilită.

Sursa foto: Porsche

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Mihai Fira
Mihai Fira este reporter auto Wall-Street.ro din toamna lui 2022. Înainte de a se alătura echipei, Mihai a colaborat cu mai multe publicații din domeniul auto, atât românești cât și străine. El și-a început cariera ca jurnalist în mediul online, ca editor al site-lui Pitstops.ro, cel mai important portal românesc de motorsport din România. Mihai a colaborat și cu BMWBlog.ro, sursa oficială de știri despre producătorul bavarezi, dar și cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri