Începând de sâmbătă, 23.09.2023, linia de tramvai 11 va funcționa pe un traseu modificat, iar linia de tramvai 44 va fi suspendată temporar, ca urmare a lucrărilor de la intersecția Calea Giulești/ Str. Oncescu Nicolae. Pentru preluarea călătorilor, pe tronsonul unde nu vor mai circula tramvaiele va funcționa linia navetă de autobuz 644, potrivit unui comunicat al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI).

Până la finalizarea lucrărilor la ampriza de tramvai, linia 11 va funcționa între terminalele „Zețarilor” și „Vasile Pârvan” pe traseul: „Zețarilor”, Prelungirea Ferentari, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Str. Progresului, Bd. Timișoara, Bd. G-ral Paul Teodorescu, Bd. Doina Cornea, Șos. Orhideelor, apoi pe Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, Calea Plevnei, „Vasile Pârvan”, cu întoarcere pe Calea Plevnei, Str. Sfântul Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, Bd. Dinicu Golescu, Șos. Orhideelor, Bd. Doina Cornea, Bd. G-ral Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, Str. Progresului, Calea Rahovei, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, „Zețarilor”.

La rândul ei, linia navetă de autobuz 644 va funcționa, de la terminalul Gara Basarab, Șos. Orhideelor, Calea Giulești, Cartier 16 Februarie și retur. Autobuzele vor circula pe Calea Giulești pe carosabil, însă vor opri la peroanele pentru tramvaie ȋn stațiile „Bd. Constructorilor” (pe sensul spre Pasaj Grant), respectiv „George Vâlsan” și „Cimitirul Calvin” (pe ambele sensuri). Ȋn restul traseului, autobuzele vor efectua opriri ȋn stațiile liniilor 162, 163, 178.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri