Carmen Cucul, o tanara din Romania care urmeaza un MBA la scoala de business Insead, va raspunde intrebarilor cititorilor cotidianului Financial Times in cadrul unui live web chat in ziua de 1 Decembrie.
Carmen Cucul a terminat Academia de Studii Economice din Bucuresti, iar dupa absolvire a lucrat timp de cinci ani in organizatii non-profit.
Ea este pasionata de antreprenoriat social si calatorii, vizitand pana in prezent peste 40 de tari.

Aceasta a ocupat pentru mai multa vreme functia de director executiv al HR Club, asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania,.

Romanca spune ca din punct de vedere profesional pe viitor isi propune sa isi construiasca o cariera in domeniul asistentei medicale.

“Fiind noua in domeniu nu sunt la curent cu oportunitatile de dezvoltare existente, motiv pentru care imi permit o usoara flexibilitate in ceea ce priveste planurile de viitor”, declara Carmen Cucul.

Intrebarile pentru aceasta pot fi trimise la ask@ft.com.


Sursa foto : proofilul personal de Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri