Un europarlamentar roman lanseaza un concurs pe Facebook pentru a lua un angajat in practica

Europarlamentarul roman Petru Luhan organizeaza un concurs pe Facebook pentru selectarea unui angajat in practica la cabinetul sau din Bruxelles timp de o luna. Premiul consta intr-un stagiul de 30 de zile, platit cu 1.000 de euro brut si trasportul dus-intors Bucuresti-Bruxelles.

Concursul se desfasoara in perioada 9 mai – 1 iulie 2013 prin intermediul site-ului www.luhan.ro si a paginii de Facebook.

"Data stagiului va fi stabilita de comun acord de catre organizator si castigator, insa nu poate incepe mai tarziu de 1 decembrie 2013. Premiul nu poate fi convertit in bani sau transferat unei terte persoane", potrivit anuntului facut de europarlamentar.

Concursul se desfasoara in trei etape, iar cea mai importanta implica raspunsul "cat mai creativ si argumentat" la intrebarea "Ce propuneri ai face daca ai fi europarlamentar pentru o zi?".

Ulterior, echipa europarlamentarului va alege 20, maxim 30 de raspunsuri, care urmeaza sa fie votate pe Facebook. Cinci idei cu cel mai mare numar de like-uri si share-uri vor trece in etapa a 3-a, adica la faza interviului direct cu Petru Luhan, urmand ca fiecare dintre participantii ramasi in cursa sa isi prezinte motivatia pentru acest internship.

Castigatorul va fi anuntat pe 1 iulie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
WhatsApp, Messenger și Instagram vor fi comasate. Cum va arăta noua aplicație
Setari Cookie-uri