Profesorii beneficiaza de materiale gratuite la clasa precum manuale pentru profesor, cat si pentru elevi, materiale auxiliare, training si consultanta la implementare, instrumente de evaluare pe parcursul programului si certificate care atesta participarea la program.

In plus, organizatia asigura training de specialitate pentru profesori, faciliteaza accesul consultantilor voluntari din companii si institutii la clasa pentru activitati practice cu elevii si organizeaza competitii nationale si internationale de-a lungul intregului an scolar.

In anul scolar 2012-2013, aproape 150.000 de elevi si 2.400 de profesori din mai mult de 1.000 de institutii de invatamant din 350 de localitati din Romania au participat la 48 de programe JAR derulate in scoala.

Termenul limita pentru inscriere pentru a beneficia gratuit de unul din programele educationale este 1 octombrie 2013, in limita locurilor disponibile. Oferta programelor JAR este disponibila pe http://www.jaromania.org/profesori.

Ce vor sa munceasca tinerele...
Citeste si: Ce vor sa munceasca tinerele intre 14 si 19 ani din Romania?

Prin acest program, profesorii din Bucuresti se pot alatura comunitatii formata din 535 de profesori din 144 de scoli institutii locale de invatamant din judet care au derulat in scoala programe Junior Achievement Romania in anul scolar 2012 - 2013.

Junior Achievement Romania, organizatie non-profit, a fost fondata in anul 1993 si este parte a Junior Achievement Worldwide, Statele Unite.