Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori.

Cele peste 1350 de pozitii deschise de companiile participante la targul de cariera Angajatori de TOP acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele unde vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, inginerie, productie, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

Intrarea la eveniment este gratuita, pe baza CV-ului de tip BarCODE descarcat de pe hipo. Acest sistem de scanare a CV-ului este o modalitate inovativa si eficienta, fiind implementata pentru prima data in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Bucuresti, editia primavara 2012. Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe hipo, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Joburile oferite sunt adresate profesionistilor cu experienta: Project coordinator support, Marketing Assistant, PHP Software Developer, Front-End Developer, Integration Engineer for CMDS, Senior Software Engineer (C ++), dar nu lipsesc nici pozitiile entry-level pentru studenti, absolventi si persoane la inceput de cariera: Sales Assistant, CNC Design Engineer, Community Manager, Senior Software Verification Engineer for RADAR Systems, Junior SAP BASIS Administrator, Project Manager si programele de internship si trainee: Programul Young Bankers - ProCredit Bank, programul de Management Trainee deschis de McDonald`s Romania sau programe de internship internationale, prin organziatia AIESEC.
In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP Timisoara, a reiesit faptul ca 27% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 61% pentru tineri intre 1-5 ani de experienta si 13% pentru candidati cu peste 5 ani experienta.

In ceea ce priveste profilul candidatului, companiile urmaresc experienta anterioara, alaturi de competente precum: abilitati de comunicare, lucrul in echipa, orientare spre rezultate. In cazul programelor adresate absolventilor, o greutate mare capata implicarea in activitati extracurriculare si abilitatile personale pe care le pot demonstra in cadrul procesului de selectie.

Peste 5 000 de profesionisti si studenti sunt asteptati pentru a aplica CV-ul in cadrul evenimentului Angajatori de TOP din Timisoara. Printre companiile prezente in aceasta toamna, putem mentiona: Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Microsoft, RapidSolution Software, ProCredit Bank, Infobest, Digital Education, Continental, Valeo Lighting Injection, Lasting Software, buw, Accenture, McDonald's Romania, Toluna, EY, Sphinx IT, ACI Worldwide, Brainspotting, Adecco, Autoliv, Yazaki Component Technology, Faist Mekatronic, National Instruments, Plexus, Business Partners.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Timisoara pot fi accesate in sectiunea special creata pe www.hipo.ro
Accesul publicului va fi permis vineri - 14 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata - 15 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri