Practic, Benefit Systems functioneaza ca un magazin online in care fiecare salariat poate alege, in limita bugetului oferit de angajator, din peste 50 de beneficii printre care traininguri, cursuri de limbi straine, bonuri de masa, contributii la planurile de pensii private sau asigurari de viata, activitati sportive, cultura, sanatate, calatorii sau educatie.

“Pentru angajator, avantajele sunt mai ales fiscale, dar si legate de partea de resurse umane pentru ca poate oferi mai mult salariatilor la aceleasi costuri”, afirma Adrian Sarbu, (33 de ani), unul dintre cei doi cofondatori ai Benefit Systems.

Astfel, daca o companie are un buget de 182 de lei poate oferi 100 de lei in bani cash, 157 de lei in beneficii scutite de contributii sociale (asigurari de sanatate, tichete de masa, tichete de vacanta, etc) sau 182 de lei in beneficii scutite de contributii sociale si impozit pe venit (pensii private, transport, cadouri pentru ocazii speciale).

Afla mai multe din textul: Doi tineri au fondat o afacere prin care ii fac pe angajati fericiti si scapa companiile de taxe