Presedintele SUA cu numarul 34, comandant suprem in Al Doilea Razboi Mondial, primul comandant suprem al NATO si initiatorul NASA a fost totodata unul dintre cei mai productivi oameni din toate timpurile. Dwight Eisenhower a trait una din cele mai productive vieti pe care vi le puteti inchipui, potrivit Huffington Post.

Presedintele SUA nr. 34 a avut doua mandate, din 1953 pana in 1961. A inaugurat programe care au dus la crearea retelei de autostrazi americane, aparitia internetului (DARPA), explorarea spatiului cosmic (NASA) si utilizarea surselor de energie alternative (Atomic Energy Act). A fost general inainte sa fie presedinte, dar si comandant suprem al fortelor Aliatilor in Europa in Al Doilea Razboi Mondial. A planificat si organizat invazii in nordul Africii, Franta si Germania. Eisenhower a fost si presedinte al Columbia University, primul comandant suprem al NATO. Intre timp, si-a vazut si de pasiunile lui: golful si pictura.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Sursa foto: Generalul Dwight D. Eisenhower intr-un jeep/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri