Dintre cele 19 anunturi de recrutare active pe portal, doua posturi sunt disponibile in sediul regional din Nedelea, iar un post de specialist traduceri si unul de receptionist sunt vacante in sediul central din Bucuresti. De asemenea, restul anunturilor de angajare sunt in domeniul vanzarilor in zonele Dragasani, Craiova, Urziceni, Targu Jiu, Targoviste, Vaslui, Cristuru Secuiesc.

"Dorim sa le prezentam candidatilor ce presupune munca alaturi de noi si sa le aratam ce inseamna Lidl ca angajator. Astfel, am realizat o serie de testimoniale video cu angajatii nostri. In acest proiect s-au implicat aproximativ 150 de angajati din toata tara, care au dorit sa vorbeasca deschis despre atributiile lor de serviciu", a declarat Ileana Stefan, director HR, Lidl Romania.

In iunie, Lidl a ajuns la 175 de magazine in Romania, moment in care a recrutat 37 de angajati noi.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Compania activeaza in 26 de tari europene si are peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.