Nestle Romania cauta anul acesta 60 de tineri, din care 25 vor fi angajati permanent in diverse departamente. Compania pariaza pe tineri pentru ca ei "stimuleaza schimbarea", iar schimbarea este cheia pentru a rezista in ziua de astazi, sustine HR managerul companiei.

"Tinerii pe care ii angajam la Nestle au un efect pozitiv asupra organizatiei pentru ca ei ridica stacheta in toate sectoarele – ei socializeaza usor, nu accepta rutina, sunt curiosi, rapizi si cu energie, ei stimuleaza schimbarea, iar schimbarea este cheie pentru a supravietui in realitatea prezenta", explica Gabriella Carello, director resurse umane la Nestle Romania.

Cei 60 de tineri vor intra in departamentele de vanzari si marketing, productie, tehnic, resurse umane si finante. Nestle a lansat in 2013 pogramul Nestle needs YOUth prin care vrea sa angajeze 180 de persoane pana in 2016. De la inceputul acestui an si pana acum, 136 de tineri s-au alaturat companiei fie ca angajati permanenti, fi ca stagiari sau interni.

"Ceea ce cautam la angajatii nostri se regaseste mai degraba in gandirea lor, decat in ceea ce au studiat la scoala. Noi cautam aptitudini de leadership, chiar daca este vorba despre pozitii de juniori, iar asta inseamna, printre altele: curaj, adaptabilitate la schimbare si spirit antreprenorial", spune Carello.

Nestle are in Romania aproximativ 1.000 de angajati in sediul de la Bucuresti si fabrica din Timisoara.

Te plangi ca nu gasesti un...
Citeste si: Nestle, Google si alte companii creeaza 2.500 de joburi pentru tineri


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Cum au transformat tinerii piata muncii din Romania