Invitati in cadrul emsiunii Wall-Street 360 [vezi VIDEO], Adrian Zerva si Florin Medvedovici, fondatori ai firmei de arhitectura Studio 10M, unul dintre cei mai mari jucatori specializati pe piata de profil, au vorbit despre schimbarile prin care piata a trecut de la comunism in capitalismul “salbatic” de azi, in care accentul a ajuns sa se puna pe dimensiune si extravaganta, pe o piata care isi revine din declinul crizei.

Cei doi arhitecti s-au cunoscut inca din vremea facultatii, cand Florin Medvedovici, student la inceput de drum isi facea ucenicia. “Studentii din anii de inceput isi faceau ucenicia prin colaborarea cu cei din anii terminali. Bobocii ajutau si invatau de la studentii mai mari si faceau ceea ce noi numeam ‘boboceala’”, isi aminteste Adrian Zerva.

Anii au trecut, iar imediat dupa ’90 se puneau bazele firmei de arhitectura Studio 10, iar cei doi isi amintesc de acea perioada ca una de rascruce a domeniului arhitectural.

Emisiunea Wall-Street 360 [VEZI VIDEO] este moderata si realizata de Claudiu Vrinceanu.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Claudiu Vrinceanu
  Claudiu este implicat in mai multe proiecte de sprijin al antreprenoriatului si a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, in Guvernul Ciolos, iar acum este membru al Platformei Romania 100, unde este Moderator al Comunitatii Tematice Economie si Antreprenoriat.  
Setari Cookie-uri