Deutsche Bank Global Technology, centrul de tehnologie din Bucuresti al bancii germane, a fost premiat cu distinctia "Cea mai inovatoare strategie de HR" in cadrul galei wall-street.ro 10 ani. Premiul a fost acordat de CertAsig.

"Ne bucuram foarte mult ca am captat anul acesta atentia cu strategia noastra de resurse umane. Avem deja 500 de angajati si, intr-adevar, piata de software development, de IT, este o provocare. Prin urmare, as spune ca provocarea noastra de anul aceasta a fost aceasta, sa angajam mai bine de 300 de talente din zona de IT, de sofware development, intr-o perioada foarte scurta de timp, si sa reusim sa ii integram in companie. Mediul extern este unul extrem de competitiv, dar si mediul intern, as spune ca structurile Deutsche Bank au fost, de asemenea, o provocare pentru noi", a declarat Iulia Cirmaciu, vicepresedinte si head of HR in cadrul DB Global Technology.

Partenerii Galei wall-street.ro sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.

Vezi aici toti castigatorii Galei wall-street.ro.

Castigatorii Galei...
Citeste si: Castigatorii Galei Wall-Street - Valori care fac diferenta in business


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
2019 - Gala "30 de ani de capitalism", proiectul anului pe Wall-Street