Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, are 180 de locuri de practica disponibile pentru studenti si masteranzi, conform unui comunicat de presa al companiei.

Locurile de practica sunt in cadrul echipelor de vanzari si in magazinele Orange din toata tara. Orasele in care se desfasoara programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Resita, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalau

Stagiul la se va desfasura in perioada 4 aprilie – 4 mai. Inscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, de astazi pana pe 4 martie, urmand ca din 5 pana in 25 martie sa se desfasoare perioada de selectie si anuntarea candidatilor.

Experienta poate fi folosita la facultate pentru echivalarea orelor de practica incluse in programa de invatamant.

Cei selectati in program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul Orange, dezvoltarea abilitatilor de vanzator, dar si de personal branding si munca in echipa. La finalul lunii de internship, participantii vor primi o adeverinta de practica si, in functie de implicarea de care au dat dovada, pot primi recomandari semnate din partea mentorilor, care le vor fi utile la angajare.

Citeste si:
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei
Vodafone, Telekom, Orange si...

Orange este cel mai mare jucator pe piata de telecomunicatii mobile, cu afaceri de 947 milioane de euro anul trecut si 10,1 milioane de clienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si