Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, are 180 de locuri de practica disponibile pentru studenti si masteranzi, conform unui comunicat de presa al companiei.

Locurile de practica sunt in cadrul echipelor de vanzari si in magazinele Orange din toata tara. Orasele in care se desfasoara programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Resita, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalau

Stagiul la se va desfasura in perioada 4 aprilie – 4 mai. Inscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, de astazi pana pe 4 martie, urmand ca din 5 pana in 25 martie sa se desfasoare perioada de selectie si anuntarea candidatilor.

Experienta poate fi folosita la facultate pentru echivalarea orelor de practica incluse in programa de invatamant.

Cei selectati in program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul Orange, dezvoltarea abilitatilor de vanzator, dar si de personal branding si munca in echipa. La finalul lunii de internship, participantii vor primi o adeverinta de practica si, in functie de implicarea de care au dat dovada, pot primi recomandari semnate din partea mentorilor, care le vor fi utile la angajare.

Orange este cel mai mare jucator pe piata de telecomunicatii mobile, cu afaceri de 947 milioane de euro anul trecut si 10,1 milioane de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri