Programul cuprinde trei sesiuni de practica: sesiunea de Paste (2-30 aprilie), sesiunea de vara (iulie, august, septembrie) si sesiunea de Craciun (decembrie 2012).

Pentru a se inscrie la prima sesiune din aprilie, care va avea loc in departamentul retail, studentii si masteranzii trebuie sa completeze formularul de pe site-ul www.orange.ro/first-step/ pana la 2 martie 2012. Toti cei care vor fi selectati pentru locurile de practica, vor fi invitati in Bucuresti pentru a participa la un training despre compania Orange, precum si la un workshop despre cariera.

Pe toata durata programului de practica, studentii vor fi asistati de un tutore.

La finalul perioadei de practica, absolventii vor primi o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate. In plus, cei mai dedicati pot primi de la mentorii personali recomandari pentru viitoarele oportunitati de angajare si o diploma pentru implicarea in acest program.

Citeste si:

„Extinderea programului Orange First Step vine ca raspuns la numarul mare de solicitari primite din partea studentilor (... ). Acesta reprezinta o experienta valoroasa pe care o pot adauga in CV si care le va da pe viitor o sansa mai mare la angajare" a declarat Ioana Marcu, director de resurse umane in cadrul Orange Romania.

Compania mai organizeaza anual siOrange Educational Program, un parteneriat de traditie cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, prin care studentii beneficiaza de burse si de cursuri de specialitate.