Salariile oferite de cele 100 de companii participante sunt in directa proportionalitate cu nivelul de experienta, cerintele si domeniul de activitate. Pentru 69% dintre companiile prezente la eveniment, remuneratia oferita pentru pozitiile din cadrul programelor de internship se incadreaza in intervalul 300-400 euro, pentru 34% remuneratia pentru pozitiile entry-level este cuprinsa in intervalul 400-500 euro. In urma raspunsurilor primite, a rezultat ca pentru 38% dintre companii, salariile oferite pentru pozitiile middle-level sunt in intervalul intre 700–1.000 euro , iar pentru pozitiile dedicate candidatilor seniori, remuneratia este cuprinsa intre 1.000-1.500 euro si peste 1.500 euro pentru 84% dintre angajatori.

Pe langa salariile oferite, companiile au si o serie de beneficii non-salariale pe care le ofera angajatilor. Printre acestea se numara abonamente lunare la sala de sport, masaje de relaxare la locul de munca, program flexibil de lucru, decontarea partiala a abonamentului de internet de acasa, concediul nelimitat, sporul de 25% pentru orele lucrate in weekend, cursuri de gatit, de nutritie, de management al stresului, de primul ajutor, parenting sau asigurarea meselor de pranz.

Astfel de beneficii sunt esentiale pentru mentinerea unui grad ridicat de motivare si implicare la locul de munca si ajuta la crearea unor relatii profesionale de succes. Peste jumatate dintre companiile prezente la eveniment ofera astfel de pachete angajatilor, pe langa pachetele salariale.

Citeste si:

Targul de joburi, organizat de Catalyst Solutions, va avea in aceasta primavara cu trei editii, evenimentele urmand sa aiba loc in Timisoara, in perioada 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, in Bucuresti, in perioada 25-26 martie la Sala Palatului, si la nivel national, pe www.hipo.ro in perioada 4-17 aprilie.

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.