Savuica: Este mai greu sa convingi un IT-ist sa se relocheze decat un manager. Sunt IT-isti care primesc cate un job nou pe zi

Este mai greu sa convingi un specialist in IT sa schimbe orasul in care lucreaza decat un manager pentru ca unii dintre ei primesc cate o oferta noua de job zilnic, a declarat Cristina Savuica, chief happiness officer in cadrul companiei de recrutare Lugera la conferinta HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro si sustinut de Groupama, Lugera, PeliFilip si 7Card.

"Avem multe proiecte de locare in IT, ne lovim de ele in fiecare zi, avem un proiect la care lucram de doi ani si am adus IT-isti din toata tara. Este o foarte mare munca de convingere. Unul dintre ei mi zicea ca primeste cel putin o oferta pe zi pentru joburi din Romania. Oamenii din IT sunt rasfatati in ultima perioada. In afara de salariu, trebuie sa le vorbesti despre traininguri, posibilitati de crestere, de programe pe care va lucra. Este mai greu sa convingi sa se relocheze un IT-ist decat un manager pentru ca pe piata de IT oferta de joburi este foarte mare. Insa este mai usor sa-i convingi sa mearga afara”, spune Savuica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri