Aurelian Badulescu este unul dintre cei trei romani care se pot intitula „artisti criminalisti”. In mainile sale, lutul capata chipul unui disparut, al unui infractor ori al unei persoane decedate fara identitate. Am stat de vorba cu profesionistul, intr-un interviu in exclusivitate pentru Revista CARIERE, despre cum arata, prin ochii lui, meseria nascuta dintr-o pasiune.

Pasesc in sala de conferinte a carei podea este tapitata cu un albastru ce parca prevesteste contactul mai mult spiritual, pe care il voi avea. Un albastru al cunoasterii, al meditatiei si culmea, al linistii interioare pe care le voi descoperi la interlocutorul meu. Aurelian Badulescu se ridica de pe scaun si imi strange mana. Ma cerceteaza, apoi imi scoate chipul „cioplit” in lut, dintr-o cutie. Amandoi eram nerabdatori de aceasta intrevedere: sunt unul dintre putinele modele, in viata, pe care le-a avut in activitatea sa, in vreme ce eu ma descopar intr-o noua perspectiva, conform Revistei Cariere.

„Arta criminalistica se numeste ceea ce fac eu”, spune Badulescu.

Aflu ca prima oara a pus mana pe lut pe cand era in clasa a II-a. „Mama mi-a adus o carticica despre modelarea in lut. Atunci cand am deschis-o si am inceput sa dau forma pamantului sacru, un fior mi-a strabatut intreaga fiinta si mi-am dat seama ca modelarea lutului este menirea mea”. Anii au trecut si Aurelian Badulescu si-a perfectionat tehnicile de a da forma lutului in subsolul unui bloc din Ramnicu Valcea – orasul natal, alaturi de alti pasionati, sub indrumarea unui profesor. In timpul liber, caci, in viata profesionala i-a calcat pe urmele tatalui, fost politist de cariera.

Citeste articolul integral pe Revista Cariere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri