In total, in CGMB au fost 47 de voturi exprimate, iar Catalin Deaconescu (PNL) si Lucian Iliescu (PMP) au avut cate 9 voturi „pentru” si cate 38 „impotriva„.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidati pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, in prezent ocupatia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL si a facut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Busoi.

Presa a relatat ca Tudor Ionescu ar fi dorit sa candideze si la alegerile locale din 2012, dar scandalul in care a fost implicat in perioada in care era iubitul Oanei Zavoranu i-a afectat cariera politica. In 2011, Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa aparitia unei inregistrari video compromitatoare. In 2015 el a reaparut in spatiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alaturi de cainele sau, Skip.

Intrebat la sedinta de joi a CGMB in legatura cu trecutul sau si cu calitatile care il recomanda pentru functia de viceprimar, Tudor Ionescu a refuzat orice comentariu. Aurelian Badulescu este avocat si a mai fost membru in CGMB si in perioada 2012 - 2016, dar din partea partidului lui Gigi Becali, PNG. De altfel, in calitate de avocat, Badulescu l-a aparat pe Gigi Becali, dar si pe unul dintre bodyguarzii acestuia in dosarul furtului masinii patronului Stelei.

Sursa foto: Denis Kuvaev / shutterstock