Tudor Ionescu si-a anuntat demisia din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti

Tudor Ionescu si-a anuntat demisia, acesta a justificat aceasta decizie in urma campaniei mediatice declansate impotriva sa pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii sale private, din urma cu mai bine de cinci ani, conform News.ro

Vazand campania mediatica declansata impotriva mea pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private, din urma cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti”, anunta Tudor Ionescu intr-un comunicat de presa.
El mentioneaza ca a castigat aceasta functie cu sprijinul colegilor sai din ALDE, cat si al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de catre cetatenii Bucurestiului si tine sa le multumeasca tuturor.

”Ca liberal, cred atat in separarea sferei publice de cea privata, cat si in faptul ca judecata politica trebuie sa aiba loc in zona politicului, luand in calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viata privata din trecutul meu, o greseala, un episod ce nu a devenit cunoscut decat prin indiscretia altora si care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terti, nu poate si nu ar fi trebuit transformat intr-un obstacol in calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi masurata numai prin rezultatele ei publice. Nu cred ca intr-o societate libera si democratica cineva poate fi stigmatizat definitiv si descalificat de la orice functie publica, din pricina unei intamplari din sfera intima”, continua el.

Tudor Ionescu spune ca a constatat insa ca perceptiile din lumea virtuala par sa aiba mai multa greutate decat realitatea, bazata pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universitati europene, realitate bazata pe experienta administrativa dobandita ani la rand in aparatul de lucru al Parlamentului European si experienta politica acumulata in organizarea de partid si a campaniei electorale, toate desfasurate in cadrul miscarii liberale.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri