Printre fotbalisti, directori de banca si IT-isti, in clasamentul celor mai bine platiti angajati din Romania si-a facut loc in 2015 si un geolog, care a incasat lunar un salariu brut in valoare de peste 116.000 de lei (26.000 de euro), potrivit datelor furnizate wall-street.ro de catre Inspectia Muncii.

Astfel, potrivit calculelor wall-street.ro, geologul cu activitate intr-o companie din domeniul extractiei petrolului brut a fost remunerat anul trecut cu un salariu net in valoare de peste 90.000 de lei (20.200 de euro), clasandu-se pe locul al 19-lea in topul celor mai bine platiti angajati.

Suma reprezinta salariul de baza al angajatului si nu include alte beneficii, cum ar fi bonusuri sau prime.

Datele publice arata ca 38.000 de euro brut pe luna, fara alte beneficii si bonusuri, este salariul celui mai bine platit roman in 2015 si a fost incasat de un fotbalist profesionist.

De asemenea, in clasament ocupa locurile fruntase directori de banci, directori din domeniul comertului si IT-isti.

Sursa foto: Tom Grundy, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri