Intrebare adresata candidatilor la interviu de angajare pentru pozitia de strateg asociat la Google: "Daca ai alege un singur cantec pe care sa il fredonezi atunci cand intri intr-o camera pentru restul vietii, care ar fi acela?", scrie Business Insider.

La angajarea pe pozitia de specialist date la Facebook este adresata intrebarea "Cati Big Mac vinde McDonald`s anual in Statele Unite?".

"Deseneaza un spatiu de depozitare pentru condimente destinat nevazatorilor" - este o proba pentru candidatii la functia de inginer hardware in cadrul Intel.

"Ce tip de copac ai alege sa fii, daca ai avea posibilitatea?" - aceasta intrebare este adresata la angajare pentru functia de senior technical writer la Cisco.

Foto: Dave Allen Photography, Shutterstock

Citeste si:

Pentru angajarea intr-o functie de specialist in vanzari cadrul gigantului Apple se pune intrebarea "Daca as sta de vorba cu cel mai bun prieten al tau, care crezi ca ar fi acel lucru pe care acesta ar considera ca tu trebuie sa ti-l imbunatatesti?".

"Daca ar fi sa ramai in amintirea oamenilor cu o propozitie pe care ai spus-o, care ar fi aceasta?" - acest lucru au fost intrebati candidatii la functia de strateg in cadrul Google.

Candidatii la functia de site manager la Microsoft trebuie sa raspunda la intrebarea "Daca ai fi intr-o multime de oameni, cum ai iesi in evidenta?".

"Ce ai face cu un milion de euro?" isi intreaba Google candidatii.

"Care a fost cea mai frumoasa zi din viata ta in ultimii patru ani? Dar cea mai proasta?" - intrebare adresata candidatilor Apple.

"Ce spuneau parintii tai despre rezultatele pe care le-ai avut in liceu?" - intrebare adresata candidatilor la o functie in cadrul companiei farma Eli Lilly.

Sursa foto: Phovoir, Shutterstock