Platforma de joburi part-time pentru studenti Junio.ro lanseaza o sectiune dedicata tinerilor care doresc sa-si gaseasca un loc de munca sau un internship pe perioada verii.

Noua sectiune isi propune sa ofere studentilor si posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara punand in practica cunostintele dobandite in timpul facultatii.

"Ne dorim sa-i ajutam pe studenti sa obtina cat mai multa experienta profesionala, fara sa fie nevoiti sa renunte la studiile pe care le desfasoara. Tocmai de aceea, incercam sa introducem in platforma Junio.ro oportunitati cat mai variate pentru a sustine tinerii inscrisi sa-si gaseasca un loc de munca potrivit pentru nevoile lor. Astfel, pe langa anunturile de joburi part-time, ne-am gandit sa ne adresam si studentilor care isi doresc sa aiba experienta unui job doar pe timpul verii, astfel incat sa se poata intoarce la facultate in toamna cu un plus de cunostinte si cu niste bani in buzunar", a mentionat Cornel Nitu, cofondator Junio.ro.

Fondatorii platformei de locuri de munca isi doresc sa schimbe modul in care se fac anunturile de joburi si internship-uri pentru studenti, motiv pentru care o persoana va fi dedicata exclusiv de obtinerea cat mai multor informatii de la companii pentru a le crea un profil complet.

"Astfel, tinerii care isi doresc sa aplice vor putea afla cat mai multe detalii despre care este procesul de recrutare al companiilor, care vor fi mai exact atributiile lor, care este mediul de lucru, dar si cum arata birourile companiilor si activitatile in care sunt implicati angajatii in afara orelor de lucru”, a aratat Vlad Posea, cofondator Junio.ro

Junio.ro este o platforma de recrutare online dedicata exclusiv studentilor din Romania. Creata de echipa care a dezvoltat cu succes platforma stagiipebune.ro, Junio.ro ofera studentilor oportunitati de angajare part-time si internship-uri in companii din domeniul IT, marketing, financiar si contabil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri