La finalul anului trecut, Mayer era insarcinata cu gemeni. In acelasi timp, ea trecea prin cea mai dificila perioada a sa la Yahoo, cu sedinte lungi si fiind in contact cu media, chiar inainte de a da nastere copiilor, scrie Business Insider.

Iar dupa ce a nascut, Marissa Mayer a ramas in contact cu cei din managementul Yahoo, gasind chiar o cale sa discute cu presedintele Maynard Webb la telefon, de pe patul de spital. Cei doi au discutat la telefon despre urmatorii pasi pe care compania Yahoo urma sa ii faca, iar la scurt timp dupa aceea au anuntat ca vor explora varianta vanzarii diviziei de Internet.

In contextul in care Yahoo era sub o presiune imensa a investitorilor de a veni cu o decizie, aceasta este de departe cea mai importanta luata in istoria companiei, astfel ca se intelege de ce Mayer a dorit sa lucreze de pe patul de spital, imediat dupa ce a nascut. In acelasi timp, ofera inca o data o imagine asupta orelor lungi pe care le petrece la munca CEO-ul Yahoo.

Marissa Mayer a fost numita la conducerea operatiunilor Yahoo in vara anului 2012 pentru a schimba strategia companiei pe plan global, intr-o lupta acerba pe care a dus-o pe mai multe fronturi cu giganti precum Google sau Facebook.