La cele 25 de locuri libere in randul sefilor de la BNR se adauga si postul lasat liber de Bogdan Olteanu in luna august. Bogdan Olteanu a demisionat dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie pe care le-ar fi comis anterior numirii la banca centrala. Numirile in Consiliul de Administratie se fac insa de catre Parlament, la propunerea partidelor politice.

Astfel, este disponibil un post de director la regionala Iasi a BNR, dar si opt pozitii de director adjunct, in principal la sediul din Capitala. La acestea se adauga 16 posturi de sefi servicii, 15 dintre ele in Bucuresti, iar unul la sucursala regionala Timis.

Joburi in BNR pentru orice roman

Pe langa posturile de conducere, Banca Nationala are disponibile pe site si o serie de alte posturi vacante. Aplicatiile pentru posturile vacante se trimit la adresa de email HR.Recrutare@bnro.ro.

Functie

Nr

posturi

Structura organizatorica Locatie

Temen limita
pentru primirea
aplicatiilor

Sofer 4 Directia Protectia Valorilor Centrala (Bucuresti) 17 octombrie 2016

Referent de

specialitate

2 Directia Plati
Serviciul continuitate operationala
Agentia Gorj 14 octombrie 2016
Expert 1 Directia Plati
Serviciul continuitate operationala
Agentia Gorj 14 octombrie 2016

Referent de

Citeste si:

Specialitate

1 Directia Statistica
Serviciul statistica monetara si financiara
Centrala (Bucuresti) 13 octombrie 2016
Economist 3 Directia Stabilitate Financiara
Serviciul monitorizare riscuri sistemice
Centrala (Bucuresti) 12 octombrie 2016
Ingrijitor 1 Sucursala regionala Cluj
Administrare resurse
Sucursala regionala Cluj 11 octombrie 2016
Muncitor necalificat 1 Centrul de perfectionare profesionala si activitati sociale UPPAS Paltinis UPPAS Paltinis - jud. Sibiu 18 octombrie 2016

In cazul in care o persoana nu a gasit pe site-ul BNR un post vacant corespunzator pregatirii si experientei sale, poate transmite un CV pe adresa de email cariere@bnr.ro, cu precizarea principalelor domenii vizate si/sau structuri organizatorice din banca in care doreste sa-si desfasoare activitatea, potrivit BNR. CV-ul este stocat in baza de date a Directiei resurse umane timp de un an, cu posibilitatea consultarii pentru viitoare procese de recrutare corespunzatoare profilului si optiunilor.

BNR promoveaza sefi dintre angajatii actuali si este exigenta la recrutare

Banca avea la finele anului trecut 1.905 angajati, fluctuatia de personal fiind de 3,3%. Un numar de 22 de salariati au fost promovati in functii de conducere, 58 in functii superioare de executie, iar 57 de salariati si-au schimbat locul de munca prin mobilitate interna, noteaza BNR in raportul anual.

Pe parcursul anului 2015 a fost demarat procesul de recrutare externa pentru un numar de 156 de posturi vacante pentru care au aplicat 847 de candidati, fiind admisi 99.

"Activitatile de recrutare si selectie, care au la baza modelul de competente al Bancii Nationale a Romaniei, au urmarit detinerea de catre candidati a competentelor generale si a competentelor specifice familiilor de posturi carora apartin posturile vacante pentru care au aplicat", potrivit bancii.

Sursa foto: Agerpres Foto