Potrivit unui comunicat al producatorului auto, candidatii trebuie sa cunoasca minimum o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana), sa aiba cunostinte avansate de MS Office, aptitudini de comunicare, sa fie interesati de activitatea de dezvoltare vehicule si sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa, conform News.ro.

Compania cauta specialisti cu experienta de minimum doi ani in activitatea de inginerie, lantul de aprovizionare si post-vanzare. In plus, grupul are deschise posturi si in domeniul fabricatiei si al activitatilor suport, financiar si achizitii. In acelasi timp, compania sustine si dezvoltarea inginerilor, de aceea cauta absolventi ai facultatilor tehnice, in domeniul automobilelor (Automotive). Candidatii interesati trebuie sa cunoasca sistemele de proiectare CATIA, sa aiba competente de calcul si simulare numerica, sa aiba cunostinte despre tehnica automobilului si experienta de management de proiect.

Renault Servicii Romania, parte a Grup Renault Romania, cauta oameni si pentru echipele in domeniile supply chain (lantul de aprovizionare), post-vanzare si studii de piata. Absolventii de studii superioare tehnice sau economice care au cunostinte de digital si customer service, pot contribui aplica pentru astfel de posturi.

Pentru activitatea de fabricatie vehicule (platforma industriala de la Mioveni) compania cauta automatisti si analisti calitate. Acestia trebuie sa fie absolventi de studii tehnice, in domeniul automatica, sa fie familiarizati cu atmosfera industriala si sa aiba experienta in procesele de automatizare si in domeniul calitatii.

Citeste si:

In oferta grupului la Angajatori de Top exista si posturi in echipele departamentelor financiar si achizitii. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competente de calcul, analiza si sinteza, dar si aptitudini de negociere.

“In ultimii 14 ani, 1.800 de studenti si masteranzi din Romania au avut sansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault in Romania. 33% din cei 1.800 au fost angajati in urma stagiilor”, mai arata compania.

Grupul Renault Romania are peste 16.000 de angajati, care isi desfasoara activitatea la uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul AILN), Matrite Dacia (Pitesti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucuresti), Renault Technologie Roumanie - Bucuresti (care include Centrul Tehnic Titu), directia comerciala Renault Commercial Roumanie - Bucuresti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) si Renault Credit International (Bucuresti).

Sursa foto: renault.co.in