Vremurile in care ne formam si schimbarile din societate isi pun amprenta asupra felului in care traim, gandim si muncim. Se tot spune despre mileniali ca sunt diferiti de generatiile anterioare, asa incat am vrut sa vedem prin ce anume, conform Revista CARIERE.

Primul mare factor de influenta este tehnologia digitala si impactul ei tot mai mare. Tinerii adulti de astazi au crescut intr-un timp in care tehnologia a fost omniprezenta in viata lor. Telefoanele inteligente si alte dispozitive portabile conectate la internet au modificat esential viteza si modul in care tinerii acceseaza si proceseaza informatiile, felul in care comunica, isi fac cumparaturile sau cauta o anumita destinatie.

Esti interesat de domeniul HR? Te invitam sa te inscrii la conferinta WS2GROW, din 3 noiembrie, in care vom vorbi despre cele mai potrivite metode de dezvoltare personala si despre cum poate fiecare organizatie sa isi dezvolte echipe puternice si lideri inspiratori.

Varsta la care isi intemeiaza o familie a crescut. Milenialii parcurg mai greu decat generatiile anterioare etapele traditionale ale „maturizarii”: pleaca mai greu de langa parinti intr-o locuinta proprie, se casatoresc mai tarziu, au copii dupa varsta de 30 de ani.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Sergey Novikov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri