Niki Lauda, fost pilot de Formula 1 si de trei ori campion mondial, precum si om de afaceri, ii sfatuieste pe oamenii de afaceri de succes sa aiba mereu in minte greselile facute, sa invete din ele, sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult.

L-am intalnit pe Niki Lauda la evenimentul SAP Success Connect 2016, care a avut loc la Viena, unde a fost invitat sa vorbeasca in fata unui numar impresionant de oameni de business, cu background predominant in domeniul HR.

Si pentru ca evenimentul s-a focusat pe zona de business in intrebarile pentru Niki Lauda, pilot si om de afaceri, am pastrat aceeasi linie de interes. L-am intrebat pe Niki Lauda cum considera el ca poti evolua cu succes in business.

Citeste pe Wall-Street PRO opinia lui Niki Lauda despre tara noastra.

“Daca esti un manager de succes in orice tip de business nu trebuie sa te gandesti la acest lucru, ci mai degraba la greselile pe care le faci, la momentele cele mai grele prin care ai trecut. Aceste lucruri sunt cele pe care trebuie sa ti le amintesti, sa le ai in gand, si doar asa poti sa devii mai bun. Niciodata nu trebuie sa te gandesti la cat de bun esti si la cat succes ai, ci la greselile prin care ai trecut, sa inveti din greselile facute si din alegerile gresite din trecut”, a spus acesta.

“Nu pierdeti timpul cu nuante de gri”

Scump la vorba, Niki Lauda spune ca prefera sa faca lucruri decat sa vorbeasca si arata ca, din pacate, oamenii pierd multi timp vorbind prostii “fara rezultat”, in loc sa actioneze pentru a-si atinge obiectivele.

Sursa foto: Ivan23g | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri