Munca de acasa si programul flexibil au devenit din ce in ce mai populare in randul celor care prefera confortul canapelei atunci cand lucreaza sau nu vor sa fie legati de un singur loc, conform Revistei CARIERE.

Iar 2017 ar putea deveni anul in care multi dintre angajati vor renunta la orele clasice de munca in favoarea unui program mai relaxat. Companiile incep sa ofere tot mai des astfel de posibilitati, pentru a se asigura ca angajatii valorosi sunt multumiti.
Un studiu realizat in randul utilizatorilor platformei Harris Poll pentru Ernst and Young arata ca programul flexibil si posibilitatea de lucra de acasa se afla in fruntea listei cu beneficiile pe care un angajat vrea sa le aiba la un loc de munca, imediat dupa salariul competitiv si bonusuri.
Si nu ar trebui sa ne mire. Exista persoane care stiu sa se organizeze in asa fel incat pot indeplini cu succes sarcinile zilnice chiar daca mai „strecoara” printre lucrurile pe care le are de facut pentru job si alte activitati ce tin de interesele personale.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Pixabay/Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri