Grupul City Grill, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalitatii din Romania, angajeaza 400 de persoane pentru posturile de ospatar, picol, barman, bucatar sau hostess in toate locatiile din portofoliu. Locurile de munca sunt deschise pentru persoanele care au cel putin diploma de absolvire a liceului, atat necalificati, cat si cu experienta, din Bucuresti si zonele limitrofe.

Grupul City Grill detine in portofoliu sapte branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescarus, Hanu’ lui Manuc si Cafenelele City Cafe si 17 locatii.

Doua noi locatii in acest an

„Anul acesta, prioritatea strategica a intregului Grup City Grill este sa investim resurse importante in recrutare, training, dezvoltare si recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucreaza pentru brandurile din portofoliu. (...) Mai mult, ne propunem sa ne dezvoltam si sa deschidem doua locatii noi pana la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim sa gasim cat mai multi oameni pasionati de domeniu, comunicativi si dornici sa lucreze intr-un mediu placut, alaturi de o echipa tanara”, a mentionat Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill.

Toti angajatii Grupului City Grill beneficiaza pe langa salariul la discount-uri in locatiile din portofoliu, training-uri profesionale si de dezvoltare – de la cursuri de vanzare sau servire la training-uri de comunicare –, diferite petreceri dedicate si decont transport. Mai mult decat atat, fiecare locatie premiaza angajatii lunii si ofera bonusuri de performanta.

Grupul City Grill mai angajeaza si pizzeri, ajutori de bucatar, spalatori de vesela, sefi de tura, magazioneri, operatori si asistent manager. Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Grupului City Grill in sectiunea Cariere.

Grupul City Grill a fost fondat in anul 2004 de catre omul de afaceri Dragos Petrescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri