De la inceputul verii si pana in prezent, companiile din Romania au investiti intre 5% si 10% din bugetul de resurse umane in programe wellbeing destinate angajatilor. Cele mai cautate programe sunt workshop-urile de nutritie, de ergonomie, cursurile de parenting si training-urile de mindfulness. Pe langa acestea, un alt program cu un numar semnificativ de solicitari este coaching-ul one-to-one pe subiecte legate de dezvoltarea personala.

Vara aceasta au avut mare succes programele de dezvoltare fizica si psiho-emotionala. Nutritia reprezinta, in continuare, un interes major al angajatilor, in timp ce subiectul ergonomiei ia si el amploare in randul companiilor in care angajatii petrec mult timp pe scaun, in fata calculatorului. Alte programe care sunt in trend inca de la inceputul anului sunt cele de mindfulness si hobby

Dana Tudor Tanase, Managing Partner Creative and Bright

Investitia cea mai mare vine din partea companiilor mari si foarte mari din Romania, in special multinationale din industrii precum IT, Auto sau din Big 4 si depaseste 100 de euro/angajat, in functie de programul ales.

Sursa foto: Dreamstime.com