Ajunsa la a doua editie, conferinta WS2GROW este organizata de wall-street.ro si sustinuta de 7card, Lugera, Oracle si Smart Experience.

Managerii din Romani se considera corecti (99%) si ambitiosi (96%) si au o viziune de ansamblu (97%) asupra a ceea ce se intampla in companie. In schimb, liderul ideal este empowering, capabil sa ia decizii, gandeste strategic, este deschis la schimbare, este entuziast si energic, potrivit studiului MKOR Consulting.

Studiul a fost realizat pe 292 de manageri din companiile din Romania, manageri pe care Corina Cimpoca ii considera "o categorie de angajati greu de gasit, greu de tinut si greu de condus. Nu sunt usor de convins sa faca lucruri impotriva vointei lor".

Totodata, managerii cosidera ca succesul este generat de perseverenta (65%), abilitatea de a conduce (32%) si onestitate (23%) si se perfectioneaza prin dezvoltare profesionala (citesc), traininguri anuale si dezvoltare personala (citesc).

Val de pesimism in Marea...
Citeste si: Acordul pentru Brexit, pe 25 noiembrie. Val de pesimism printre lideri

In ce priveste stilul lor de viata, liderii din Romania considera ca poate fi sustinut cu cel putin o vacanta pe an (90%), timp liber cu familia (84%) si intalniri cu prietenii (66%).


Sursa foto: Ovidiu Udrescu